اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

واکنش وزارت بهداشت به انتشار مطالب کذب کرونایی

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرو انتشار مطالبی خلاف‌واقع و تحریف صوتی در خصوص مکاتبه معاونت درمان وزارت بهداشت در مورد گزارش آن‌لاین مواد پنومونی (مشکوک به کرونا) توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 21
کد خبر: ۴۱۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرو انتشار مطالبی خلاف‌واقع و تحریف صوتی درباره مکاتبه معاونت درمان وزارت بهداشت در مورد گزارش آن‌لاین مواد پنومونی (مشکوک به کرونا) توضیحاتی ارائه کرد.

 

قاسم جان‌بابایی در این خصوص گفت: همان‌طور که از عنوان نامه مشخص است این مکاتبه برای گزارش فوری و آن‌لاین موارد مشکوک به کرونا صورت گرفته است و از آنجایی که در سامانه‌های بیمارستانی این موارد به‌عنوان «پنومونی مشکوک به کرونا» ثبت می‌شود به ارسال بموقع آمار تأکید شده است.

 

وی همچنین گفت: در نامه فوق بر مسئولیت سوپروایزرهای بیمارستانی بر ورود دقیق داده تأکید شده است تا تصمیم‌گیری مبنی بر آمار واقعی صورت گیرد.

 

معاون درمان وزارت بهداشت تأکید کرده است: از آنجایی که در صورت ترخیص یا فوت بیماران و عدم ثبت فوری در سامانه بیمارستانی MCMC آمار مربوطه از دقت کمتری برخوردار می‌شود بنابراین بر ثبت فوری آمار تأکید شده است تا موارد مذکور از آمار بستری فعلی بیمارستان در سامانه کسر و بر این اساس نیاز تجهیزات مصرفی و حفاظتی و سایر اقدامات حمایتی جهت بیماران موجود در بیمارستان‌ها تأمین شود و البته موارد فوت بیمارستانی اعم از ابتلای قطعی و یا مشکوک به بیماری کرونا براساس مستندات پرونده‌های بیماران و به‌صورت مجزا از طریق مدارک پزشکی بیمارستان‌ها دریافت می‌شود.

 

جان‌بابایی در ادامه گفت: در بند آخر مکاتبه تأکید شده است نتیجه تست بیماران بر همه پرونده‌ها الصاق گردد تا آمار پنومونی مثبت و منفی از نظر کرونا قابل تفکیک باشد.

 

وی با ابراز تأسف و تعجب از این گونه اقدامات غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای که با انتشار گزینشی متن مکاتبات صورت می‌گیرد، افزود: ضمن اعلام پیگیری موضوع از طریق مراجع قضایی و پلیس فتا تا حصول نتیجه و برخورد قاطع با افراد فاقد مسئولیت اجتماعی که زمینه تشویش اذهان عمومی را فراهم می‌کنند، از تمام تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان و مسئولین بیمارستانها قدردانی می‌کنیم.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار